Latest News

A KAVOSZ Zrt. Által működtetett Széchenyi Kártya Program részeként lehetőség nyílt igénybe venni a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukciót. Ennek köszönhetően évi 5,0% kamatozással juthat hozzá következő Cenntro haszongépjárművéhez. Nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízingként egyaránt igénybe vehető, a megfelelő feltételek szerint.

Az alábbiakban minden olyan fontos információt összegyűjtöttünk, aminek ismerete a finanszírozás igénybevétele előtt elengedhetetlen. 

Teljeskörű információért keresse fel a KAVOSZ Zrt. honlapját vagy irodái egyikét.

Ki veheti igénybe a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukciót?

Milyen járművekre vehető igénybe a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukció?

Új és használt kishaszongépjárművek és 9 vagy több személyes kisbuszok (Használt gépjárművek csak az eszköz 8 éves kora alatt)

Mekkora önerőt igényel a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukció?

Zártvégű pénzügyi lízing esetén a minimális önerő mértéke: 29,13% (kivétel azon vállalkozások, akik nem jogosultak ÁFA visszaigénylésre, esetükben 30%)

Ügyfél által fizetendő kamat és kezelési költség:

  • fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 5%/év
  • fizetendő kezelési költség mértéke 0%

 

A minimum finanszírozott összeg: 1.000.000 Ft

Futamidő: 2023.01.02-től 2023.07.31-ig vagy visszavonásig

Szerződéskötési díj: a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2 500 000 Ft.

A finanszírozás feltételei közt szerepel továbbá, hogy kötelező a Casco biztosítás megkötése, ahol a Merkantil Bank biztosított vagy társbiztosított vagy tulajdonosi pozíciója megjelölésre kerül

A Széchenyi Lízing MAX+ konstrukció igénylésének fontosabb lépései:

  1. A Vállalkozás kezdeményezheti az igénylést a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban  ( meghatalmazással a kereskedés is eljárhat az ügyfél nevében) vagy online úton. Online regisztráció esetén is kötelező a személyes azonosítás.
  2. A KAVOSZ a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn a Vállalkozással szemben. Igényléshez kapcsolódó további részletek elérhetőek a KAVOSZ honlapján.
  3. A KAVOSZ a jóváhagyásról online értesíti a Merkantil Bankot.
  4. A Merkantil Bank értesítést küld a kereskedésnek vagy az ügyfélnek, hogy a lízingszerződés megköthető.

 

Kérjen ajánlatot most a Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozási konstrukció feltételeivel kalkulált aktuális árainkkal!

A Merkantil Széchényi Lízing MAX+ finanszírozás zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el KKV-nak minősülő társas vállalkozások, egyéni vállalkozók, őstermelők, ÖCSG-k, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok számára, ügyleti kamat és kezelési költség támogatással, amely a Széchenyi Kártya Program keretében a KAVOSZ Zrt. irodáiban és partnerirodáiban igényelhető. A Lízingbevevőnek egyszeri szerződéskötési díjat kell fizetnie, amelynek mértéke a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2,5 millió forint. A Lízingbevevő által fizetendő kamat támogatással csökkentett nettó éves ügyleti kamat mértéke évi fix 5%. A Lízingbevevőt a támogatás feltételek fennállása időtartamára kezelési költség fizetési kötelezettség nem terheli. Támogatás figyelembevétele nélkül az ügyleti kamat mértéke bruttó évi 15% és a kezelési költség mértéke évi bruttó 0,5 %.  A finanszírozás minimum 36, maximum 84 hónapos futamidővel érhető el. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval a lízingtárgyra teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A Merkantil Széchényi Lízing MAX+ finanszírozás további feltételeiről a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatából, a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű és Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén, illetve a KAVOSZ Zrt. honlapján és irodáiban. A BirdieCar Hungary Kft. a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal a Cenntro munkatársaihoz!